dilluns, 1 de maig de 2017

Xerrada "Relació entre pares i fiils" i vídeo fórum La Marinada, a càrrec de l'educadora del Consell, Pilar Vilajoana.

Xerrada gratuïta i oberta a tothom.
Dissabte, 29 d'abril a les 18 h.
La xerrada tindrà lloc al Local Social de Massoteres.
Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pep Cruz i ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i l'alzheimer, parlarem del tracte, la cura i el respecte a les persones grans.
La xerrada s'inclou en el marc de la Campanya "Tracta'm bé" (Campanya per promoure el bon tracte a les persones grans) del Consell Comarcal a la qual l'Ajuntament de Massoteres s'hi adherit.

Concretament, és una xerrada on es projecta un vídeo fòrum La Marinada que tracta sobre la relació pares i fills. Marinada és un curtmetratge protagonitzat per Pep Cruz ambientat a la Segarra, en què, a través de la relació entre un pare, un fill i lAlzheimer, es parla sobre el tracte, la cura i el respecte a les persones grans.
La xerrada va a càrrec de l'educadora social del Consell Comarcal, Pilar Vilajoana.
Massoteres va projectar la xerrada el dissabte 29 dabril. A Massoteres, van assistir una trentena de persones i, a més, es va comptar amb la presència de Mariona Salvadó estudiant primer de batxillerat que va guanyar el segon premi de la secció d'adults del 36è Concurs de Narracions de Frater de Lleida amb un relat fictici sobre lAlzheimer.
L'acte va comptar també amb la participació de l'alcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina, que va agrair al Consell Comarcal la projecció d'aquestes activitats als municipis.
Dimarts, 2 de maig.