dilluns, 5 de desembre del 2011

BUSCATALENTS 2011


L’obra “Croades” del grup teatral Addictes Teatre s’emporta el primer premi del concurs “Buscatalents” a Massoteres.



Diumenge es va fer la entrega dels premis, un primer de 600€, un segon de 300€ i un tercer de 100€.
Lobra Croades del grup teatral Addictes Teatre semporta el primer premi del concurs Buscatalents a Massoteres.

Massoteres.- Aquest cap de setmana es va projectar el primer concurs de monòlegs amateurs i teatre a la comarca sota el nom de Buscatalents.

La participació va ser molt notable i es va comptar amb un èxit de públic assistent. En total es van presentar cinc monòlegs i dues obres de teatre de la Segarra i els voltants.

Com a monologuistes hi havia el Sergi Torrescassana, lEmilio Buenagente, el Sisquet Nabaccegu, el Bartolo i la Gloria Ribera.

Mentre que les obres de teatre que van concursar eren: Només es viu una vegada a càrrec del grup de teatre de lAssociació de Dones Progressistes de la Segarra i Croades del grup teatral Addictes Teatre.

Diumenge es va fer la entrega dels premis, un primer de 600¬, un segon de 300¬ i un tercer de 100¬.

Lobra guanyadora va ser Croades dAddictes Teatre de la Garriga. El segon el Sisquet Nabacegu i el tercer premi per Emilio Buenagente.

La cloenda va anar a càrrec del Sr. Salvador Bordes, diputat al Parlament de Catalunya, el President del Consell Comarcal, Adrià Marquilles, i lalcalde de Massoteres, Miquel Àngel Marina que va destacar la importància daquestes activitats a la comarca i la voluntat de seguir treballant per poder projectar-nhi més.